Projekt
Zodpovědné hraní

Vítejte na stránkách projektu Zodpovědné hraní.

Pokud jsi starší 18ti let a chceš se o hraní a zejména o tom zodpovědném dozvedět víc, tak neváhej a po potvrzení zletilosti se můžeš pustit do brouzdání.

Pakliže ti 18 let ještě nebylo, tak ti děkujeme za tvůj zájem , ale vrať se k nám prosím až ti 18 let bude.

Tlačítko pro potvrzení 18 let věku. Potvrzuji že je mi více než 18 let

Týden zodpovědného hraní je v plném proudu!

Jsme uprostřed Týdne zodpovědného hraní, některé akce jsou již za námi, ale stále mnoho je před námi. Které to například jsou? Dozvíte se uvnitř.

Týden Zodpovědného hraní je v plném proudu, jsou za námi dny otevřených dveří u našich partnerů, funguje také naše linka pomoci, v úterý proběhl první on-line debata na téma "Současná regulace hazardních her v České republice", kde našimi hosty byl Ing. Mgr. Stanislav Kouba Ph.D., náměstek pro daně a cla z Ministerstva financí a Doc. MUDr. Viktor Mravčík Ph.D. ředitel výzkumu Společnosti podané ruce. Celý záznam je možné zhlédnout ZDE.

Ještě po celý zbytek týdne máte možnost vidět naše spoty v televizi, přečíst si odborné články na téma zodpovědného hraní. Všichni, kteří chtějí vyhledat pomoc pro sebe nebo své blízké, mohou i nadále využít dny otevřených dveří u našich partnerských společností (Podané ruce, Renadi, Prevent99) nebo se mohou poradit přímo s odborníky.

Ve čtvrtek 25.11. od 10:00 proběhne další on-line debata, tentokrát na téma: Je hazard současným společenským problémem? Je každý hráč hned gamblerem?

Který můžete zhlédnout zde. Našimi hosty budou adiktolog a psychoterapeut Bc. František Trantina, terapeut Mgr. Lukáš Franc, ze Společnosti Podané ruce a pokerový hráč Flary.

24. 11. 2021